Puhdas animaatio ei ole koskaan ollut kovin suosittua mainoselokuvan saralla. Sitä on ehkä pidetty kaikuna 60- ja 70-luvuilta. Mielikuva animaatiosta on edelleen jonkinlainen ”Tuhkimo synkässä metsässä, keijujen ympäröimänä…”

Tilanne on kuitenkin muuttunut dramaattisesti 3D-animaation kehittymisen myötä.

Animaatio ei enää tarkoita söpöä piirrettyä hahmoa, joka herää henkiin. Animaatio ei tunne rajoja. Meillä on mahdollisuus kehittää uudenlaista ajattelua ja suhtautumista tuotteisiin ja palveluihin - jotain mitä ei ole nähty tai tehty koskaan ennen.

Uudet työkalut ja ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden luoda orgaanisia, ja huikean realistisia kohtauksia, joita ei mitenkään olisi mahdollista toteuttaa perinteisen kuvaamisen keinoin. Tämä antaa paljon enemmän tilaa leikkiä käsikirjoituksella ja mielikuvituksella.

Also Starringin perustaja Vellu Valla on työskennellyt näiden työkalujen kanssa vuosikausia, ja hänellä on laaja-alainen ymmärrys animaation tarjoamista mahdollisuuksista.

Olemme keränneet ympärillemme lahjakkaimmat tekijät, jotka varmistavat että lopullinen elokuva näyttää ja tuntuu todelliselta. Oikeastaan tämä juuri onkin kaikkein tärkeintä, koska mikään ei ole masentavampaa kuin animaatio, joka ei tunnu aidolta eikä näytä hyvältä.

Tässä muutamia esimerkkejä, mitä kaikkea animaatiolla voi saada aikaan!