Ohjaaja Vellu Valla sekä kuvaaja Julle Salminen perustivat Also Starringin vuonna 1988. Vuonna 2016 yhtiössä tapahtui sukupolvenvaihdos.

Laadukkuus ja luovuus - halu tehdä eri tavalla paremmin - ovat aina olleet Alson tunnusmerkit. Suurimmalla osalla ohjaajistamme on tutkinto joko mainosalalta tai elokuva-alan koulusta. Tämän lisäksi työskentelemme vain alan lahjakkaimpien yhteistyökumppanien kanssa.

Also Starring on luultavasti Suomen palkituin tuotantoyhtiö. Olemme niittäneet mainetta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa, mm. Grand Prix ja ja hopeaa Eurobest:ssä 2014, Vuoden huiput ja Voitot, hopeaa Clion festivaaleilla...

Alsolla on pitkä ja menestyksekäs historia lukuisten mainoselokuvaohjaajien kanssa työskentelystä, mutta aivan erityisesti Also tunnetaan uusien ohjaajien etsimisessä ja esiintuomisessa. Mm. Nalle Sjöblad, Markus Virpiö, Mikko Lehtinen, Pekka Hara sekä Teemu Nikki ovat aloittaneet uransa Alsossa.

Vuonna 2016 Alsolla tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Ville Salminen palasi taloon ja otti haltuun vastaavan tuottajan ja luovan johtajan pestit. Velipoika Juhana Salmisesta tuli Alson uusi toimitusjohtaja. Veljekset ovat myös osakkaana. Johannes Lassila jatkoi edelleen Alson vastaavana tuottajana ja osakkaana ja Vellu Valla sai tittelit ”vanhempi valtiomies” sekä ”käsikirjoitusten kätilö”.

Alson pitkä historia yhdistettynä uusien vetäjien laaja-alaiseen osaamiseen ja moderniin tapaan katsoa mainoselokuvaa tekevät tuotantoyhtiöstä entistäkin vahvemman. Viimeisetkin pölyt on pyyhitty, eiköhän jatketa hienojen mainoselokuvien tekemistä!